Kan donduran itiraf: Ölmesini istediğim için hastaneye götürmedim!

Kan donduran itiraf: Ölmesini istediğim için hastaneye götürmedim!

Türkiye'de kadınlar eski eşleri ve ayrılığı kabul etmeyen eski sevgilileri tarafından öldürülüyor. Çanakkale'de boşanma aşamasında olduğu 2 çocuk annesi eşi Saliha Gizem Yıldızhan'ı otomobilde boğarak öldüren Fırat Yıldızhan'ın ifadesi ortaya çıktı. Yıldızhan'ın "Saliha'nın nabzı atıyordu. Ancak ölmesini istediğim için hastaneye götürmedim" sözleri kan dondurdu.

'Önlenemeyen' kadın cinayetlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Son olay, 16 Şubat'ta Çanakkale'nin Biga ilçesinde meydana geldi. Fırat Yıldızhan ayrı yaşadığı eşi Saliha Gizem'i Lapseki'den alarak Biga'ya doğru yola çıktı. İddiaya göre ikili arabada tartıştı. Yıldızhan genç kadını yanında getirdiği iple boğdu cesedini ise Biga'da bulunan bir hafriyat alanına gömdü.

Gizem'den haber alamayan yakınları durumu emniyete bildirdi. Eski eş gözaltına alındı. Yıldızhan cinayeti itiraf ederek gömdüğü yeri gösterdi.

ÖLMESİNİ İSTEDİĞİM İÇİN HASTANEYE GÖTÜRMEDİM

Yıldızhan'ın emniyetteki ifadesi kan dondurdu. Yıldızhan, genç kadının boğazını hareketsiz kalıncaya kadar sıktığını bayıldıktan sonra ölmesini beklediğini bu sebeple de hastaneye götürmediğini söyledi.

11.jpg

2 ÇOCUK ANNESİYDİ

Saliha Gizem’in, Lapseki’de ilk eşinden olan 2 çocuğuyla birlikte yaşadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu araştırmasına göre, Ocak ayında 31 kadın, erkekler tarafından öldürülürken 21 kadın ise şüpheli bir şekilde ölü bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN