Karamollaoğlu, İmamoğlu'na saldırıya tepki gösterdi: Yapanları da seyirci kalanları da kınıyorum

Karamollaoğlu, İmamoğlu'na saldırıya tepki gösterdi: Yapanları da seyirci kalanları da kınıyorum

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, İBB Başkanı İmamoğlu'nun Erzurum Mitingi esnasında taşlı saldırıya uğramasına tepki göstererek, "Bu provokasyonu gerçekleştirenleri ve seyirci kalan idarecileri kınıyorum! Bizler sabırla, sakin ve kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz!" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Erzurum Mitingi esnasında taşlı saldırıya uğrayan İBB Başkanı İmamoğlu için sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Saldırıya tepki gösteren Karamollaoğlu, "Uğradıkları çirkin saldırı nedeniyle Sn. @ekrem_imamoglu’na ve değerli Erzurumlu vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu provokasyonu gerçekleştirenleri ve seyirci kalan idarecileri kınıyorum! Bizler sabırla, sakin ve kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz!" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN