Kars'ta koronavirüs yüzünden Anadolu İmam Hatip Lisesi kapandı

Kars'ta koronavirüs yüzünden Anadolu İmam Hatip Lisesi kapandı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 'Okullar salgında kapanacak son yerler olmalı okulları açık tutmakta kararlıyız' açıklamalarına rağmen Kars'ta artan koronavirüs vakaları 600 öğrencili Kağızman Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin kapanmasına neden oldu.

Kars’ın Kağızman ilçesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerin Kovid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından okul kapatılarak uzaktan eğitim sistemine geçildi.

Kağızman’da yaklaşık 600 öğrencisi bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki öğrenci ve öğretmenler de pozitif vaka sayısının artması nedeniyle uzaktan eğitim sistemine geçti.

kars-imam-hatip-kapandi.jpg

Birçok öğretmen ve öğrencinin test sonuçlarının pozitif çıkmasıyla hemen harekete geçen Kağızman Kaymakamlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü okulun tamamına test yapılması kararını aldı. Yapılan testler ile onlarca öğrenci ve öğretmenin test sonuçları pozitif çıktı, okul ve pansiyon hemen kapatılarak uzaktan eğitime geçildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN