Kassam Tugayları: 14 İsrail askeri etkisiz

Kassam Tugayları: 14 İsrail askeri etkisiz

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde 14 İsrail askerinin öldürüldüğünü duyurdu.

Kassam Tugaylarının sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus bölgesinde 14 İsrail askerinin yakın mesafeden etkisiz hale getirildiği ve çok sayıda İsrailli askerin yaralandığı bildirildi.

yeni-proje-1.jpg

Açıklamada, İsrail'e ait askeri nakil aracının top atışıyla, 3 tankın da Yasin-105 füzeleriyle hedef alındığı, Emel Mahallesi'ne inen İsrail helikopterindeki askerlere de saldırı düzenlendiği kaydedildi.

İSRAİL'DEN AÇIKLAMA GELMEDİ

İsrail ordusundan konuya ilişkin açıklama yapılmadı. Kassam Tugayları, kısa süre önce sosyal medya hesabından, aynı saldırılarda Han Yunus bölgesinde 5 İsrail askerinin yakın mesafeden etkisiz hale getirildiğini ve çok sayıda İsrailli askerin yaralandığını duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN