Kentler değişiyor acı değişmiyor! Goncagül yaşam savaşı veriyor, Vezire katledildi

Kentler değişiyor acı değişmiyor! Goncagül yaşam savaşı veriyor, Vezire katledildi

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine her gün bir yenisi ekleniyor. İstanbul'da, boşanma aşamasındaki eşi Goncagül Ç.'yi işe gitmek üzere evden çıktığı sırada 11 kurşunla ağır yaralayan Kazım Ç., aynı silahla intihar etti. Şehirler değişiyor ancak acı aynı... Diyarbakır'da Vezire Ertürk eşi Mehmet Ertürk tarafından bıçaklanarak katledildi, olay yerinden kaçan zanlı polis ekipleri tarafından yakalandı.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu nisan ayı kadın cinayetlerine ilişkin verileri paylaştı. Nisan ayı verilerine göre ülkemizde nisan ayında 21 kadın katledildi, 23 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu.

İstanbul Sözleşmesi’nden çıkarak kadına şiddetin önünü açan iktidar kadınları savunmasız bırakıyor. Acının adı bu kez Goncagül Ç. ve Vezire Ertürk oldu...

11 KEZ TETİĞE BASTI

İstanbul'da olay, bugün saat 06.45 sıralarında Esenyurt'taki Güzelyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Goncagül Ç., boşanma aşamasındaki eşi Kazım Ç.'nin kendisini kapı önünde beklediğini fark etti. Bu sırada Kazım Ç. yanında getirdiği tabanca ile Goncagül Ç.'ye 11 el ateş etti. Silahı daha sonra kendi kafasına dayayan Kazım Ç. intihar etti.

ist.jpg

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olduğu belirlenen Goncagül Ç. ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaşamını yitirdiği belirlenen eşi Kazım Ç.'nin cesedi ise otopsi yapılmak üzere savcılık talimatıyla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Goncagül Ç.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

uu.jpg

BIÇAKLAYARAK KAYIPLARA KARIŞTI

Diyarbakır'ın Ergani ilçesi Şirinevler Mahallesi'de yaşayan Vezire Ertürk ve eşi Deniz Ertürk arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Deniz Ertürk, 3 çocuk annesi 32 yaşındaki eşini boğazından bıçaklayarak evden kaçtı.

GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

diyarbakir.jpg

ZANLI YAKALANDI

Mehmet E. polis ekiplerince olay yerinde yaralı olarak yakalandı. Kadının cesedi otopsi için Ergani Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN