Kılıçdaroğlu: Atatürk hepimizin ortak değeridir

Kılıçdaroğlu: Atatürk hepimizin ortak değeridir

CHP lideri Kılıçdaroğlu Bursa'da yaptığı konuşmada, "Mustafa Kemal Atatürk hepimizin ortak değeridir. Birileri Gazi Mustafa Kemal'e sahip çıkıp, onun arkadaşına tepki gösteriyorsa onu da beğenmediğini gösterir" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu Bursa Nilüfer'de Beşevlere Cimnastik Salonu'nun açılış törenine katıldı.

Törene katılan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Bursa eskiden yeşil Bursa diye anılırdı. Ben Eskişehir ile Bursa'yı hep kıyaslarım. Eskişehir bugün yeşilin başkenti olarak anılır.

Sizlerin desteğiyle 2019'da Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni alacağız. Sizlere söz veriyorum.

BURSA İZMİR GİBİ OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı aldıktan sonra kent ile kırsal arasında eşitliği sağlayacağız. Hiçbir çiftçi 'Ben aç kaldım' diyemeyecektir.

Örnek mi? İzmir Büyükşehir Belediyesi. Bizim İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin uluslararası kredi notu Türkiye Cumhuriyeti'nin kredi notundan daha yüksektir.

MUSTAFA KEMAL HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİDİR

Mustafa Kemal Atatürk hepimizin ortak değeridir. Birileri Gazi Mustafa Kemal'e sahip çıkıp, onun arkadaşına tepki gösteriyorsa onu da beğenmediğini gösterir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bizim ortak değerimizdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hayatı boyunca, Trablustan'tan Filistin'e kadar, Çanakkale'ye kadar Atatürk vardı.

Bizim partiden olmayan başkalarınında ortak değeridir Atatürk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk düşmanlarının bile saygı gösterdiği ender insanlardan biridir. Atatürk bütün inançlara saygılıdır. O Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kurdurdu. O imam hatiplere kurdurdu. Elmalılı Hamdi Yazır'a kendi cebinden para vererek Kuran'ı çevirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN