Kılıçdaroğlu CHP'sinde toplu istifa

Kılıçdaroğlu CHP'sinde toplu istifa

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde CHP'li belediye meclis üyeleri toplu olarak partilerinden istifa etti. CHP'li 16 meclis üyesi bulunan Kadirli Belediyesi'nde 15 meclis üyesi YENİ Parti'ye katılırken bir meclis üyesi de bağımsız kaldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) yaşanan 'mutlak butlan' krizinin ardından Özgür Özel ile birlikte 91 milletvekilinin kurduğu YENİ Parti'ye katılımlar sürüyor.

Son olarak Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde CHP'li 16 belediye meclis üyesi toplu istifa etti. CHP'li 16 meclis üyesinden 15'i YENİ Parti'ye katılırken, bir meclis üyesi bağımsız kaldı.

BELEDİYE BAŞKANI DA YENİ PARTİ'YE KATILMIŞTI

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar da geçen günlerde CHP'den istifa edip YENİ Parti'ye katıldığını duyurmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN