Kılıçdaroğlu ve eşi İsias Otel ihmali için Kıbrıs'ta: Hayatımızın en zor günlerinden biri olacak

Kılıçdaroğlu ve eşi İsias Otel ihmali için Kıbrıs'ta: Hayatımızın en zor günlerinden biri olacak

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Maraş depreminde yıkılan ve 35 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel faciası için Kıbrıs'a gittiğini duyurdu. İsias Otel'de hayatını kaybedenlerin aileleri ile görüşeceğini açıklayan Kılıçdaroğlu, "Selvi Hanım ve benim için, hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak" dedi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremler, 11 ili yerlebir ederken Adıyaman'da bulunan İsias Otel de yıkılmıştı. İsias Otel'e uygulama eğitimi için giden 30 rehber ve spor müsabakaları için KKTC'den gelen kafileden 35 kişi hayatını kaybetmişti.

KILIÇDAROĞLU KIBRIS'TA

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi ile birlikte KKTC'ye gittiğini resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan duyurdu.

'HAYATIMIZIN EN ZOR GÜNLERİNDEN BİRİ BUGÜN OLACAK'

Twitter hesabından paylaşım gerçekleştiren Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Yavru vatanımızın evlatları, Adıyaman İsias Hotel’de cinayete kurban gittiler. Ailelerle görüşmek üzere, Selvi Hanım ile az önce KKTC’ye geldik. Yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak. Selvi Hanım ve benim için, hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN