65 kişiye mezar olan Isias Otel'deki sporcuların yeni görüntüleri ortaya çıktı

6 Şubat felaketlerinde 65 kişinin hayatını kaybettiği Isias Otel'deki 35 genç sporcunun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Genç sporculardan Selin Karakaya'nın babası Enver Karakaya, görüntüyü, "Öyle köşeden dönüp geleceklermiş gibi her gün, gülerek yavaş adımlarla..." ifadeleriyle paylaştı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerde 50 bini aşkın vatandaş hayatını kaybetti. Bugün felaketlerin ardından tam sekiz ay geçmesine rağmen hala yüzlerce vatandaşın da naaşı bulunamadı.

Büyük felaketlerin simgelerinden biri haline gelen Isias Otel için de ailelerin adalet arayışları devam ediyor. Kıbrıs’tan şampiyonluk için gelen 35 sporcu kafilesi Adıyaman’da 6 Şubat günü hayatlarını kaybetti. Otelde gerçekleşen depremde toplamda 65 kişi hayatını kaybetti.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşları 12 ile 15 arasında değişen genç sporcuların depremden sekiz ay sonra yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Isias Otel enkazında hayatını kaybeden Selin Karakaya’nın babası gazeteci Enver Karakaya, sosyal medya hesabı X'ten genç sporcuların Adıyaman'daki spor salonundaki görüntülerini paylaştı.

Karakaya, videoyu, "Adıyaman'daki spor salonu güvenlik kameralarından gelen görüntüleri bugün cesaret edip izleyebildim. Öyle köşeden dönüp geleceklermiş gibi her gün, gülerek yavaş adımlarla... Canım kızım, can kızlarım..." ifadeleriyle paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN