İsias Otel davasında gelişme

İsias Otel davasında gelişme

KKTC Başsavcılığı, Türkiye'deki depremde vefat eden vatandaşlarımızın ailelilerinden ifade alınacağını, tüm delil ve raporların hazırlanarak Adıyaman savcılığında bulunan soruşturma dosyasına iletilmesi maksadı ile bir savcı görevlendirdi.

Adıyaman Savcılığı, depremde hayatını kaybeden kişilerin yakınlarından ve yaralananlardan ifade alınması için KKTC Başsavcılığı’ndan, soruşturma amaçlı bir savcı görevlendirilmesini talep etti.

Söz konusu adli yardımlaşma talebinin, KKTC Başsavcılığı tarafından kabul edildiği ve bir savcının görevlendirildiği öğrenildi.

İFADELER ALINACAK

Bu kapsamda, İsias Otel’de yitirilen canların Kıbrıs’ın kuzeyindeki yakınlarından, yaralılardan ifade alınacak, ilgili tüm delil ve raporlar hazırlanarak Adıyaman Savcılığı’ndaki soruşturma dosyasına eklenecek.

Konuyla ilgili YENİDÜZEN’e konuşan Mağusa Baro Başkanı Avukat Mine Vahit, bu sürecin olumlu bir gelişme olduğunu, soruşturmanın devam ettiğinin bir göstergesi olarak algılanması gerektiğini söyledi.

Avukat Vahit, yaklaşık 1 aydır söz konusu gelişmenin yaşanmasını beklediklerini de belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN