Kılıçdaroğlu: Zeren kızımızın ölümünden sorumlu olanlar hesap verecek

Kılıçdaroğlu: Zeren kızımızın ölümünden sorumlu olanlar hesap verecek

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Aydın'da KYK yurdunda asansör faciası sonucu yaşamını yitiren Zeren Ertaş ile ilgili paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, "Zeren kızımızın ölümünden kim sorumluysa; kimin kusuru, ihmali, beceriksizliği varsa hepsi hesap verecek" dedi.

Aydın Işıklı’da bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenci Zeren Ertaş, 15 arkadaşıyla birlikte bindiği yurdun asansörünün düşmesi sonrası sıkışmış ve yaşamını yitirmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zeren Ertaş'ın, asansör kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili paylaşımda bulundu.

'HİÇBİR MAKAM EVLATLARIMIZDAN BÜYÜK DEĞİL'

Kılıçdaroğlu, "Bu kibir, bu küstahlık bir evladımızın canına mal oldu. Zeren kızımızın ölümünden kim sorumluysa; kimin kusuru, ihmali, beceriksizliği varsa hepsi hesap verecek. Hiç kimse ve hiçbir makam, bu ülkenin güzel evlatlarından büyük değildir" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN