Kılıçdaroğlu'ndan Pençe-Kilit'te şehit olan askerler için taziye mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan Pençe-Kilit'te şehit olan askerler için taziye mesajı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan askerler için bir taziye mesajı yayımlayarak "Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralanan askerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!" ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanlığı, dün Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde; P.Tğm. Duabey Onur Öztürkmen, P.Uzm.Çvş. Mustafa Yıldız ve P.Söz.Er İsmail Ünal'ın şehit olduğunu, bir askerin de yaralandığını ve tedavi altında olduğunu duyurmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haberin ardından bugün sosyal medya hesabından, “Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralanan askerimize acil şifalar diliyorum” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN