Kılıçdaroğlu'ndan SOL Parti'ye ziyaret

Kılıçdaroğlu'ndan SOL Parti'ye ziyaret

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyetle birlikte SOL Parti'ye ziyaret gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu beraberindeki heyetle birlikte, SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen'in başkanlığındaki SOL Parti heyetiyle görüştü.

Dün Millet İttifakı'nıkn toplantısı yapıldı ve altı lider 6 Mart'ta cumhurbaşkanı adayını açıklayacağını duyurdu. Bu toplantının ardından siyaset sahnesi ısınırken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TİP ve SOL Parti ile görüşme kararı aldı.

Bugün heyetiyle birlikte SOL Parti Genel Merkezi'ne giden Kılıçdaroğlu, burada SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen'in başkanlığındaki SOL Parti heyeti görüşme gerçekleştirdi. SOL Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmede Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile CHP Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Erkek ve Oğuz Kaan Salıcı da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP heyetini SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen karşıladı. Görüşmede İşleyen'in yanı sıra SOL Parti MYK Üyeleri Mehmet Soğancı, Dilara Kurtuluş, Göksu Cengiz de yer aldı.

7-001.jpg

'GEÇMİŞ OLSUN NİTELİĞİ DE TAŞIYOR'

Kemal Kılıçdaroğlu, görüşme öncesinde, İYİ Parti'nin, cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıktığı iddialarına yönelik soruyu yanıtsız bıraktı.

Önder İşleyen, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, depremler sonrasında büyük bir dayanışma seferberliği yaşandığını, görüşmede toplumun yaralarını sarmaya nasıl devam edeceklerini konuştuklarını söyledi.

Görüşmenin aynı zamanda Mersin ve İstanbul'daki protestolarda gözaltına alınan partililer için bir geçmiş olsun ziyareti niteliği taşıdığını belirten İşleyen, "Bizim için bu dayanışma ziyareti çok anlamlıydı" ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN