Kılıçdaroğlu yarın TİP ve Sol Parti ile görüşecek

Kılıçdaroğlu yarın TİP ve Sol Parti ile görüşecek

Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen Altılı Masa liderlerinin 12. toplantısının sona ermesinin ardından kritik bir gelişme yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın 13.30'da SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen ile daha sonra saat 14.30'da Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ile görüşeceği öğrenildi.

Altılı Masa liderlerinin 12. toplantısının sona ermesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen ve Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ile görüşeceği öğrenildi.

Millet İttifakı’nın 'cumhurbaşkanı adayı' gündemiyle gerçekleştirdiği toplantı sonrası liderler 6 Mart günü tekrar bir araya gelme kararı aldı. Yaklaşık altı saat süren toplantının ardından liderlerin imzasıyla yayımlanan açıklamada, "Ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz" denildi.

CHP liderinin ise yarın iki görüşme gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu yarın saat 13:30'da SOL Parti Genel Merkezi'nde Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen ile ardından saat 14:30'da TBMM'de Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ile görüşecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN