Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan'dan Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Kamuoyu kimi bekliyorsa isim o

Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan'dan Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Kamuoyu kimi bekliyorsa isim o

Altılı Masa'nın 12. toplantısının ardından açıklama yapan Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Habertürk TV'e bağlanarak Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı üzerinde uzlaştığını söyledi. "Kamuoyu kimi bekliyorsa isim o" diyen Özcan, "Şaşıracağımız, adı geçmeyen bir isim mi?" sorusuna "Hayır, değil." yanıtını verdi.

Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen Altılı Masa liderlerinin 12. toplantısının sona ermesinin ardından 'cumhurbaşkanı adayı' konusundaki tartışmalar devam ediyor. Toplantının ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Serkan Özcan, HaberTürk TV'de Kübra Par'ın sunduğu 'Açık ve Net' programına bağlandı.

Özcan, "Uzlaşılan isim Kılıçdaroğlu mu?" sorusuna, "Üç aşağı beş yukarı kamuoyu kimi bekliyorsa isim o ama burada ismi bir partinin temsilcisi olarak söylemem, pazartesi günü açıklama yapacağız diyen liderlere nezaketsizlik olur" yanıtını verdi.

Gazeteci Gürkan Zengin'in, "Şaşıracağımız, adı geçmeyen bir isim mi?" sorusuna ise Özcan, "Hayır, değil." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN