Vedat Milor'dan Muharrem İnce'ye Kızılay göndermeli yorum: Bu özgüven bende olsa...

Vedat Milor'dan Muharrem İnce'ye Kızılay göndermeli yorum: Bu özgüven bende olsa...

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, Memleket Partisi lideri İnce'nin 'Nerede kalmıştık?' paylaşımını alıntılayarak Kızılay göndermesi yapıp "Bazı siyasetçilerdeki bu aşırı özgüven bende olsa ta ilkokulda sınıf başkanı olabilirdim" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'nın ikinci tur görüşmelerinin son toplantısı, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde önceki gün yapıldı.

Adaylık tartışmaları sürerken; sabah saatlerinde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

'BU SİYASETÇİLERDEKİ ÖZGÜVEN BENDE OLSA...'

İnce Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Nerede kalmıştık?" ifadelerini kullandı.

Ünlü yemek eleştirmeni ve gastronomi yazarı Vedat Milor da İnce'nin paylaşımını alıntılayarak, "Bazı siyasetçilerdeki bu aşırı özgüven bende olsa ta ilkokulda sınıf başkanı olabilirdim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Furkan Özdemir'in özgeçmişi sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Özdemir'in CV'sinde yer alan bilgilerde şu ifadeler kullanılmıştı:

İstanbul'da doğdu. 5. sınıfta okul başkan yardımcısı 8.sınıfta okul başkanı seçildi. Eğitim hayatının erken dönemlerinde başlayan başkanlık serüveni lisede de devam etti. 4 senede 4 lise değiştirdi ve 4 farklı okulda, okul başkanlığı yaptı."

Özdemir'in özgeçmişinin gündem olmasının ardından genckizilay.org.tr web sayfası geçici süreyle 'bakım' gerekçesiyle kapatılmıştı. Daha sonra açılan internet sitesinde Furkan Kızılay'ın özgeçmişinde alay konusu olan kısımların yer almadığı görülmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN