Kış bir geldi tam geldi! Orada kar kalınlığı 20 cm’yi buldu: Beyaz esaret her yeri kapladı

Kış bir geldi tam geldi! Orada kar kalınlığı 20 cm’yi buldu: Beyaz esaret her yeri kapladı

Hakkari Yüksekova’da etkili olan yoğun kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Beyaz esaret her yeri kaplarken kar kalınlığı 20 cm’yi buldu…

Beklenen kara kış görüntüleri Hakkari’den geldi. Yoğun kar yağışının etkisinde olan kent resmen beyaza büründü…

KAR KALINLIĞI 20 CM’Yİ BULDU

Hakkari Yüksekova’da dün akşam saatlerinde bastıran kar yağışından dolayı araçlar kama gömülürken, ilçede kar kalınlığı 20 cm’ye ulaştı.

hakkaride-kar-kalinligi-20-cmi-buldu-2.jpg

Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar sonrasında ilçe merkezinde kar kalınlığı 20 cm’yi, yüksek rakımlı bölgelerde ise 1 metreyi geçmiş oldu. Yaşanan yoğun kar yağışı sonrasında araçlar kar içinde kaldı.

Yüksekova-Van ile Yüksekova-Şemdinli karayolunda tipiden doyalı sürücülerin ilerlemekte zorluk çektiği belirtildi. Yağan kara en çok sevinen gençler ise hemen sokağa çıkarak karın tadını çıkardı.

hakkaride-kar-kalinligi-20-cmi-buldu-1.jpg

Yüksekova Karayolları 17. Şube Şefliği, Yüksekova Belediyesi ve İl Özel İdaresinin Yüksekova Şantiye Şefliği karla mücadele ekipleri ise yol temizleme çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN