Kış bitmeden milyonlarca kişiye 1000 TL para yardımı! Belediye muslukları açtı: Şartları taşıyan hemen alacak

Kış bitmeden milyonlarca kişiye 1000 TL para yardımı! Belediye muslukları açtı: Şartları taşıyan hemen alacak

Vatandaşa müjdeli haber bizzat belediye tarafından verildi. Zorlu kış şartlarının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere 1.000 TL'lik maddi yardım yapılacak. İşte konuya ilişkin detaylar...

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren müjdeli haber, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklandı. Yüksek elektrik ve su maliyetleri, vatandaşların ay sonunu güçlükle görmesine sebep oluyor. İhtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere gerekli koşullar sağlanması halinde 1.000 TL'lik nakdi yardımda bulunulacak. 

KİMLER 1.000 TL YARDIM ALABİLİR?

ödeme

İhtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere destek olmak amacıyla bir çok belediye destek paketi açıklıyor. Bu sefer bu yardımı yapacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, zorlu kış mevsiminde 1.000 TL'lik yardımda bulunacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1.000 TL'lik ödemeyle ilgili detayları paylaştı

ödeme

İstanbul'da yaşayan 76 bin 400 aileye 1.000 TL destek ödemesi yapılacağını açıklayan İmamoğlu, "İBB olarak sosyal destek sağladığımız 76 bin 400 aileye 1.000 TL’lik kara kış desteği sağlama kararı aldık. Kış koşullarında vatandaşlarımızın bütçelerine bir nebze katkı sağlaması dileğiyle" şeklinde açıklamada bulundu.

İşte bu destekten yararlanabilmek için https://sosyalyardim.ibb.gov.tr/sık-sorulan-sorular internet adresinden detayları öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN