Konya katliamı avukatı dehşet veren detayı açıkladı: WhatsApp grubu kurarak planlamışlar

Konya katliamı avukatı dehşet veren detayı açıkladı: WhatsApp grubu kurarak planlamışlar

Konya'da 7 kişinin katledildiği davanın ve ailenin avukatı Abdurrahman Karabulut, "Saldırgan ailenin, WhatsApp grubu kurarak organizeli bir şekilde tasarlayarak katliamı yaptıkları ortaya çıktı" dedi.

Konya’nın Meram ilçesinde 30 Temmuz günü Karslı Kürt bir aileyi katleden Mehmet Altun, evi ateşe vererek olay yerinden kaçtı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 14 kişiden 10’u ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanırken, 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Saldırgan Mehmet Altun'un eşi Z.A., babası İ.A., annesi İ.A. ve kardeşi A.K. tutuklananlar arasında yer aldı, ancak saldırgan 6 gündür bulunmadı.

"WHATSAPP GRUBU KURARAK TASARLANMIŞ"

Saldırının başından itibaren olayın planlı ve organize bir şekilde gerçekleştiği yönünde şüpheleri olduğuna dikkat çeken ailenin avukatı Abdurrahman Karabulut, Twitter'dan yaptığı paylaşımla, “Katliamı yapanın yalnız olmadığı, 12 Mayıs’ta Dedeoğları ailesine yapılan saldırıdan sonra saldırgan ailenin, WhatsApp grubu kurarak organizeli bir şekilde tasarlayarak katliamı yaptıkları ortaya çıktı” diye yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN