KPSS şartsız 1.620 personel alımı yapılıyor! İlk öğretim mezunlarına iş imkânı, İŞKUR'da alımlar başladı!

KPSS şartsız 1.620 personel alımı yapılıyor! İlk öğretim mezunlarına iş imkânı, İŞKUR'da alımlar başladı!

Son zamanlarda sık sık duyurulan iş imkanları üzerine İŞKUR'dan yeni bir açıklama geldi. İş ilanlarını sürekli olarak güncelleyen İŞKUR, 1.620 yeni personel alımı detaylarını paylaştı. KPSS şartı olmadan yapılacak olan alımlar üzerine İŞKUR başvuru sürecinin başladığını duyurdu. Peki hangi alanlarda ne kadar alım yapacak? İşte tüm detaylar...

KPSS ŞARTSIZ 1.620 PERSONEL ALIMI!

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan iş ilanları güncellenmeye devam ediyor. İŞKUR tarafından yapılan güncellemeler ile birlikte iş imkânı arayan vatandaşlara müjdeli haberler veriliyor. Çalışan arayan kamu kurumları veya iş yerlerinin ilanlarını sürekli olarak güncelleyen İŞKUR yeni ilanlarını yayınladı.

İşe alım fırsatını yakalamak için araştırmalar yapan vatandaşlara dair yeni alanlarda iş ilanları paylaşıldı. İŞKUR tarafından bugün itibariyle yapılan ilan güncellemesi sonucunda 1.620 yeni personel alımının yapıldığı dikkat çekti. Duyurulan personel alımları ile birlikte İŞKUR, ülkemizin dört bir yanından istihdam edilmek üzere iş imkanlarını duyurmaya devam ediyor.

Paylaşılan 1.620 kişilik ilan ile birlikte özel güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirileceği bilgisini paylaştı. Yapılacak olan alım kapsamında 193 silahlı özel güvenlik görevlisi ve 1.427 silahsız özel güvelik görevlisi alımı yapılacak.

becf5aa888d2c72ef20de77e9fcb715c.jpg

SİLAHLI GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM ŞARTLARI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından paylaşılan ilanlar ile birlikte boş pozisyonların yer aldığı alanlara yapılacak iş başvurularının bazı şartları yer alıyor. İş imkanından faydalanabilmek için gerekli olan şartlar şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • En az lise mezunu olmak,
  • Vücut sağlık problemlerinin olmaması,
  • 21 yaşını doldurmuş ve 22 yaşında gün almış olmak,
  • Akıl sağlığı yerinde olmak,
  • Sicil kaydı almaya uygun şartlarda bulunmak,
  • Mesleği yapacak bir engelinin olmaması ve kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Herhangi bir suçtan dolayı 1 yılda daha fazla hapis cezası almamak şartları bulunuyor.

guvenlik.jpg

SİLAHSIZ GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM ŞARTLARI

İŞKUR tarafından yayınlanan silahsız güvenlik görevlisi başvuru şartları da paylaşıldı. Başvuru detaylarında yer alan şartlar ise şu şekilde;

İŞKUR tarafından yayınlanan silahsız güvenlik görevlisi başvuru şartları da paylaşıldı. Başvuru detaylarında yer alan şartlar ise silahlı güvenlik için gerekli olan şartlar ile hemen hemen aynı görünüyor. Aralarındaki birkaç temel fark ise yaş ve eğitim farkı olarak görülüyor. Silahsız güvenlik görevlisi olabilmek için 18 yaşının doldurulmuş olması ve 19 yaşından gün almış olunması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN