Kripto para borsası Binance, bazı işlemleri durdurdu

Kripto para borsası Binance, bazı işlemleri durdurdu

Kripto para borsası Binance, Twitter hesabından bazı işlemleri geçici olarak askıya aldığını duyurdu.

Kripto para borsası Binance, bazı işlemleri geçici olarak askıya aldığını duyurdu. Açıklamada, "Ağ yoğunluğu nedeniyle Ethereum ve ERC20 para çekme işlemleri geçici olarak devre dışı bırakıldı. Sabrınız için teşekkür eder ve verilen rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" ifadesi kullanıldı.

Öte yandan kripto para borsası Coinbase'e de kullanıcıların erişimde sorun yaşadığı bildirildi. Coinbase'in işlem yoğunluğu nedeniyle kripto paralarda bazı kotasyonları veremediği belirtildi.

Çin’in yerel finansal kurumları ve ödeme sistemlerinin kripto para hizmet vermesinin yasaklanmasının ardından kripto paralarda sert düşüşler yaşanmıştı.

ABD SORUŞTURMA AÇMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde ABD Adalet Bakanlığı ve Milli Gelirler Dairesi dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'e soruşturma açmıştı. Soruşturmada para aklama ve vergi suçu konularında araştırma yapan yetkililer Binance'ın operasyonları konusunda bilgi sahibi olan kişilerden bilgi istemişti. Cayman Adaları'nda kurulan Binance'ın Singapur'da bir ofisi bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN