Liderler Babalar Günü'nü kutladı

Liderler Babalar Günü'nü kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu ve DEVA Partisi Lideri Babacan, Babalar Günü'nü kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve siyasi parti liderleri Babalar Günü nedeniyle Twitter hesaplarından kutlama mesajları yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

"Bir ömür ailesine kol kanat geren, her türlü imkânını, vaktini, birikimini evlatlarının geleceği için seferber eden tüm babalarımızın #BabalarGünü’nü tebrik ediyorum. Başta şehitlerimiz olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm babaları, büyüklerimizi rahmetle yâd ediyorum."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Çocuklarına iyilik ve doğruluk yolunu gösteren, onların ilk kahramanı olan cefakar babaların, #BabalarGünü'nü kutluyorum."

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Babalar günü vesilesi ile çocuklarımı bahşeden Allah’a hamd, gerçek bir kahramanlık olan anneliği dolayısıyla eşime minnet; saygı ve sevgileri ile babalığımı onurla yaşatan çocuklarıma teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin babaları başta olmak üzere tüm babaların gününü kutluyorum."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın paylaşımı şöyle:

"Babam ailemizin çınarı. Hep gölgesinde buluştuk. Allah başımızdan eksik etmesin. #BabalarGünü kutlu olsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN