Liderlerden Nevruz Bayramı mesajları: Birçok dilde kutladılar

Liderlerden Nevruz Bayramı mesajları: Birçok dilde kutladılar

Siyasi parti liderleri baharın müjdecisi Nevruz Bayramını birçok dilde kutladı. Herkes için şans ve mutluluk dileyen liderler "Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun" dedi.

Dünya çapında kutlanan baharın habercisi Nevruz Bayramı Türkiye'de de yeni umutlar, sevinçler ve şans temennileriyle karşılandı. Siyasi parti liderleri de Nevruz Bayramını birçok dilde kutladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan liderlerden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun. Baharın müjdecisi Nevruz Bayramı ülkemize huzur, sağlık ve mutluluk getirsin" dedi. Çeşitli dillerde Nevruz Bayramını kutlayan Davutoğlu, "Newroza We Pîroz Be, Novruz Bayramınız Mübarək Olsun, Newroz Guş’öğu Vorox, Navruz Merekeniz Kuttı Bolsın, نوروز مبارك" ifadelerine yer verdi.

'BARIŞIN VE SEVGİNİN GÜR SESİYİZ'

DEVA Partisi lideri Ali Babacan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün hepimiz barışın ve sevginin gür sesiyiz. Nevruzumuz kutlu olsun. Newroza me pîroz be" ifadelerini kullandı. Babacan, Türkçe ve Kürtçe Nevruz Bayramını kutladı.

'BU TOPRAKLARIN KADİM BAYRAMI...'

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Nevruz Bayramını şu ifadelerle kutladı:

"Orta Asya’dan Balkanlara bu toprakların kadim bayramı, ortak kültürümüzün mirası, bolluğun, bereketin sembolü Nevruz kutlu olsun."

'BUGÜN MEVSİM DEĞİŞTİ'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da paylaştığı Nevruz mesajında, "Bugün mevsim değişti; Nevruz Kutlu olsun. Şimdi sıra iklimi değiştirmekte. 14 Mayıs'ta ülkemize bereket, kardeşlik, adalet iklimi gelecek" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN