Maraş depremini bilen kahinden yeni kehanet! Son 48 saat… bu kez…

Maraş depremini bilen kahinden yeni kehanet! Son 48 saat… bu kez…

Maraş depremini bilen Hollandalı Frank Hoogerbeets, bu kez dünyayı sarsacak bir kehanette bulundu. Deprem kahini olarak anılan Hoogerbeets, 48 saat süre verdi. Kehaneti duyanlar ise korku ve panik içinde beklemeye başladı… Bakın 48 saatte ne olacak?

Hollandalı Frank Hoogerbeets, Türkiye’de meydana gelen depremler sonrasında ün kazandı ve yeni açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Deprem kahini olarak bilinen Hoogerbeets, bu kez dünyayı sarsacak bir kehanette bulundu.

BU KEZ PAKİSTAN KEHANETİNİ PAYLAŞTI

Hollanda’da SSGEOS adlı bir araştırma grubu kurarak çalışmalarına devam eden Hoogerbeets, Pakistan’da büyük bir deprem olacağını iddia etti.

SSGEOS tarafından yapılan açıklamada, Pakistan’da önümüzdeki 48 saat içerisinde büyük bir deprem riski olduğu belirtildi. Hoogerbeets’in Türkiye’deki depremleri önceden “tahmin etmesi”, Pakistan’da panik ve korkuya neden oldu.

img-6158.jpeg

HALKI KORKU VE PANİK SARDI

SSGEOS, deniz seviyesindeki atmosferdeki elektrik akışını inceleyerek olası bir depremin meydana gelebileceği sonucuna vardı. Kurum, Pakistan’daki fay hattı üzerinde yoğun bir elektrik yoğunluğu olduğunu iddia etti. Pakistan medyası, özellikle bölgede yaşayanlar arasında panik yaşandığını bildirdi.

Pakistan Meteoroloji Dairesi henüz bu iddialarla ilgili bir açıklama yapmadı. Daha önce Pakistan Meteoroloji Dairesi, deprem tahminlerinin bilimsel bir temele dayanmadığını ve benzer iddiaları reddettiğini belirtti. Pakistan, Hindistan plakası ile Avrasya plakasının birleştiği bir bölgede yer aldığı için deprem riski yüksek.

DEPREM TAHMİNİ YAŞANMIŞTI

Hoogerbeets, depremden üç gün önce (3 Şubat) sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. Güney-Orta Türkiye, Ürdün, Suriye ve Lübnan bölgelerinde “7.5 büyüklüğünde bir deprem olacağı” ifadesini kullanmıştı.

Bu paylaşımından birkaç gün sonra deprem gerçekleşmiş ve Hoogerbeets’in takipçi sayısı hızla artmış, “deprem kahini” olarak anılmaya başlanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN