Meteoroloji gün vererek uyardı! Kuzey'den gelip tüm yurdu etkisi altına alacak: Şemsiyeleri hazırlayın

Meteoroloji gün vererek uyardı! Kuzey'den gelip tüm yurdu etkisi altına alacak: Şemsiyeleri hazırlayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son hava durumu raporu geldi. Ülkenin kuzeydoğusundan girecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, neredeyse tüm yurdu etkisi altına alacak. İşte, MGM'nin son hava durumu değerlendirmesi...

Bunaltıcı sıcakların etkisini artırdığı bu günlerde serinleten haber Meteoroloji'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmesinde, yağmurlu havanın yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alacağı belirtildi.

Meteoroloji yaptığı açıklamada; ülkenin kuzeydoğusu ile Ege ve Akdeniz bölgesinin iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Manisa'nın batı bölgesi, İzmir'in iç kesimleri, Aydın, Denizli, Burdur çevresi, Isparta'nın güney kesimi, Rize ile Artvin'in kıyı bölgeleri ve Giresun ile Trabzon'un iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık olacağını belirtti.

13-1.jpg

Rüzgarın ise, kuzey ve güney kesimlerinde güney ve batıdan hafif, ara ara orta kuvvetle, Marmara ile Kuzey Ege'de kuvvetli (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

13-2.jpg

MARMARA'DA RÜZGARA DİKKAT!

Rüzgar'ın Marmara bölgesinin batısı ile Kuzey Ege'de kuzeyden kuvvetli (30-60 km/saat) eseceği tahmininde bulunan Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini aktardı.

İLLERE GÖRE GÜNCEL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN