Meteoroloji uyardı: Hem sağanak hem kuvvetli rüzgar geliyor!

Meteoroloji uyardı: Hem sağanak hem kuvvetli rüzgar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Batı Karadeniz kıyıları, Marmara, Ege kıyıları ve Kuzey Ege ile Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. MGM, Trabzon'un doğusu, Rize çevreleri ve Artvin kıyıları için de kuvvetli yağış uyarısında bulunup vatandaşlara 'tedbirli olun' uyarısında bulundu. Sıcaklıklar yurdun batı ve güney kesimlerinde ise mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredecek.

Kuraklıkla mücadele eden yurt geneli yağışlara eylül ayında da hasret kaldı. Başta İstanbul olmak üzere barajlarda suyun yerini kuru toprak aldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre Karadeniz yağmurlara kavuşuyor ancak batıda sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

HAVA SICAKLIĞI

Önemli bir değişiklik olmayacağı, yurdun batı ve güney kesimlerinde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor

SAĞANAK UYARISI

Yağışların; Trabzon'un doğu ilçeleri ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında yerel kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

RÜZGAR

Rüzgarın, Batı Karadeniz kıyıları, Marmara, Ege kıyıları ve Kuzey Ege ile Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

17 EYLÜL PAZAR

haritatahmingun1

18 EYLÜL PAZARTESİ

haritatahmingun2

19 EYLÜL SALI

haritatahmingun3

20 EYLÜL ÇARŞAMBA

haritatahmingun4

21 EYLÜL PERŞEMBE

haritatahmingun5

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN