Meteoroloji’den iki kente sağanak uyarısı

Meteoroloji’den iki kente sağanak uyarısı

Meteoroloji, Hatay ve Osmaniye için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Yapılan değerlendirmelere göre bölgede etkili olan yağışların yarın öğle saatlerine kadar aralıklarla şiddetini koruması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Hatay ve Osmaniye çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışın yarın öğleye kadar süreceğini bildirerek olası olumsuzluklara karşı uyarı yaptı.

Yapılan açıklamaya göre, Hatay ve Osmaniye çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanağın yarın öğle saatlerine dek süreceği tahmin ediliyor.

Sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile kıyılarda hortum gibi olumsuzluklara karşı yurttaşların dikkatli ve tedbirli olması isteniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN