Meteoroloji'den 'Marmara'ya uyarı: Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji'den 'Marmara'ya uyarı: Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji, Marmara Bölgesi'nin Trakya kesimi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yağışların Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde etkili olması bekleniyor. Yapılan açıklamada; sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve kıyılarda hortum riskine dikkat çekildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, yarın öğle saatlerinden itibaren Edirne’de Enez, İpsala, Meriç, Havsa, Keşan, Uzunköprü ilçelerinde Kırklareli'nde Pehlivanköy, Lüleburgaz, Babaeski'de Tekirdağ'da Süleymanpaşa, Malkara, Şarköy, Hayrabolu çevreleri için sağanak uyarısında bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar, kıyılarda hortum riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN