Meteoroloji’den yağmur kıyamet gibi yağacak uyarısı! 6 bin şimşek çaktı: Ankara, Sivas, Tokat, Samsun, Ordu, Giresun…

Meteoroloji’den yağmur kıyamet gibi yağacak uyarısı! 6 bin şimşek çaktı: Ankara, Sivas, Tokat, Samsun, Ordu, Giresun…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu ve Karadeniz bölgesi için peş peşe uyarılarda bulundu. O şehirler kıyameti yaşayacak. Gökyüzünün ışığı bir an olsun sönmedi. Herkes önlemini alsın. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamaları…

Sıcak havaların ardından Türkiye'ye giriş yapan yağmur bulutları şehirleri de esir aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar ile birlikte vatandaş da Tedirgin olmaya başladı. Haritada şehirler bir bir kırmızıya boyanırken uzmanlar da dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini duyurdu. Ankara, Sivas, Samsun, Giresun’da yağışlar etkisini gösterirken şimşekler de adeta korku salıyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamaları…


KIYAMET GİBİ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü şiddetli yağış uyarısında bulunurken şehirlerde harekete geçti. Özellikle İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi'nde şiddetli yağışların olacağı belirtirken gece saatleri itibariyle şehirler de şiddetli yağışlara teslim oldu. Ankara, Sivas, Kayseri gibi pek çok farklı şehirde yağışlar etkisini gösterirken özellikle Samsun ve Giresun’da yağışlar şehirleri fena halde vurdu.

samsun-yagis.jpg

Kıyamet sahnelerini aratmayacak görüntüler kameralara yansırken Samsun ve Giresun için şiddetli yağış uyarısı devam ediyor. Gece saatlerinde başlayan yağışlar sabah saatlerine kadar şiddetini arttırarak devam etti. Şiddetli yağış nedeniyle rögarlar taştı, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Rüzgarın şiddetine dayanamayan ağaçlar devrilirken ulaşımda da aksamlar yaşandı.

giresun-sel.jpg

BİR GECEDE 6.000 ŞİMŞEK


Gece saatlerinden bu yana devam eden yağışlar vatandaşları da tedirgin ediyor. İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi'nde elektrik Fırtınası devam ederken Türkiye'de ışıklarda hiç sönmedi. Türkiye’de gece saatlerinden bu yana 6.000 şimşek gecenin karanlığını aydınlattı. Yağışların devam edeceği belirtilirken vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi. Hava Forum tarafından yapılan açıklamalarda yer alan ifadeler şu şekildedir:


“Türkiye'de bu gece 6.000 şimşek çaktı. İç Anadolu ile Karadeniz'de birçok şehirde elektrik fırtınası devam ediyor.”

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN