Metin Feyzioğlu'ndan ilk açıklama: Allaha ısmarladık

Metin Feyzioğlu'ndan ilk açıklama: Allaha ısmarladık

Türkiye Barolar Birliği bugün yapılan Genel Kurul ile 9'uncu başkanını seçti. Seçimi kaybeden Metin Feyzioğlu sosyal medyadan helallik isteyerek veda mesajı yayınladı.

Türkiye Barolar Birliği bugün gerçekleşirilen Genel Kurul ile 9'uncu başkanını seçti. TBB'nin yeni başkanı Erinç Sağkan oldu.

Seçimi kaybeden Metin Feyzioğlu, sosyal medyadan açıklama yaptı. Feyzioğlu, mesajında "Türkiye Barolar Birliği 36. Genel Kurulu'nda Birlik Başkanı seçilen Av. Erinç Sağkan ile kurulla seçilen tüm meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Seçimin mesleğimiz için hayırlı olması en büyük dileğim. Böyle olacağına da inanıyorum. Benimle aynı listede yarışan meslektaşlarıma, birlikte uzun ve çok güzel bir yol yürüdüğüm canımdan öte yol arkadaşlarıma yürekten şükranlarımı sunuyorum. Yaradana şükürler olsun yollarımızı kesiştirmiş. 8,5 yıl yan yan çalıştığım, artık bir aile olduğumuz mesai arkadaşlarım, dostlarım, yol arkadaşlarım hakkınızı helal ediniz. Allaha ısmarladık" dedi.

metinf.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (28)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
28 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN