TBB Başkanı Sağkan: Birliği yönetmek değil birlikte yönetmek adına yola çıktık

TBB Başkanı Sağkan: Birliği yönetmek değil birlikte yönetmek adına yola çıktık

TBB'de devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yeni başkan Erinç Sağkan, konuşmasında yönetim anlayışında ayrışmanın olmadığını belirterek "TBB'nin bundan sonraki yönetim anlayışının ötekileştirici, ayrıştırıcı bir dille değil hep birlikte tüm barolarımızla, barolarımızın öncülüğünde 150 bin avukatımızla bundan sonraki çalışma yönteminin demokratik teamüllere uygun şekilde yürütüleceğinin sözünü de huzurlarınızda vermek istiyorum" dedi.

Türkiye Barolar Birliği'nde (TBB) devir teslim töreni gerçekleşti. TBB'nin yeni başkanı Erinç Sağkan ve bazı baroların katılımıyla gerçekleştirilen törende, önceki yönetim, disiplin ve denetleme kurullarına teşekkür edildi. Başkan Sağkan yaptığı konuşmada, TBB’nin kapılarının tüm avukatlara açık olduğunu hatırlatarak meslektaşları için etkin bir mücadele edeceklerini söyledi.

'BİRLİĞİ YÖNETMEK DEĞİL BİRLİKTE YÖNETMEK ADINA YOLA ÇIKTIK'

TBB’nin yönetim anlayışında ayrışmanın olmadığını belirten Sağkan, şöyle konuştu:

"Birliği yönetmek değil birlikte yönetmek adıyla yola çıkmıştık bu serüvene. Yola çıkış anı itibariyle de hem adalık sürecimizin belirlenmesi hem de devamında çalışma arkadaşlarımızın belirlenmesinde tam da bu anlayışımıza uygun şekilde demokratik teamülleri öne koyarak hareket ettik. TBB'nin bundan sonraki yönetim anlayışının da ötekileştirici ayrıştırıcı bir dille değil tam da bu yola çıkış felsefesine uygun şekilde hep birlikte tüm barolarımızla, barolarımızın öncülüğünde 150 bin avukatımızla bundan sonraki çalışma yönteminin bu demokratik teamüllere uygun şekilde yürütüleceğinin de size huzurlarınızda sözünü vermek istiyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN