MHP'li Sazak partisinden istifa etti: Milliyetçinin yegane hassasiyeti terör örgütü mü?

MHP'li Sazak partisinden istifa etti: Milliyetçinin yegane hassasiyeti terör örgütü mü?

MHP'nin eski Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Sazak, "Türk milliyetçisinin yegâne hassasiyeti bölücü terör mü? Dilimiz, töremiz, ahlakımız, estetiğimiz, ekonomimiz yok ediliyor, ne gam" mesajıyla partinin üyeliğinden istifa etti.

Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak'ın oğlu olan Süleyman Sazak, daha önce Genel Başkan Yardımcılığını da yaptığı Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Sazak, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Türk milliyetçisinin, yegâne hassasiyeti bölücü terör mü? Dilimiz, töremiz, ahlakımız, estetiğimiz, ekonomimiz yok ediliyor, ne gam. MHP üyeliğinden istifa ettim, saygılar."

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11 Ocak'ta yapılan son TBMM grup toplantısı konuşmasında; "Şu gerçeği itiraf etmek gerekir ki, Türkiye’nin üstesinden gelinmesi kaçınılmaz olan öncelikli sorunu, bize göre sorunlar piramidinin zirvesine oturmuş bölücü terördür" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (53)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
53 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN