Müge Anlı'ya çıkıp cinayeti inkar etmişti! Arkadaşını öldürüp gömdüğü yerden baldızının da cesedi çıktı!

Müge Anlı'ya çıkıp cinayeti inkar etmişti! Arkadaşını öldürüp gömdüğü yerden baldızının da cesedi çıktı!

35 gündür kayıp olan Ali Diken'in ailesi Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te başvurmuştu. Günler sonra Ali Diken'in yayına çıkan yakın arkadaşı Zeynel tarafından dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Diken'in cinayeti itiraf etmesinin ardından polis ekipleri eşliğinde gidilen olay yerinde Zeynel Boyacı'nın baldızına ait olduğu şüphesi üzerinde durulan cansız bir beden daha ulaşıldı..

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kan donduran bir olay yaşandı. Antalya'da yaşayan ve 36 gündür kayıp olan Ali Diken'in ailesi, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Ali Diken'in yakın arkadaşı Zeynel Boyacı baş şüpheli olarak gösterildi. Boyacı, canlı yayına çıkararak suçsuz olduğunu söylese de şüphe oklarını üzerinden çekemedi. Yayının ardından Yalova'ya kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalanan Boyacı, cinayeti itiraf etti. İstanbul'daki işlemlerin ardından cinayetin işlendiği Antalya'ya götürülen Boyacı, olay yerini tespit etti. Bölgede yapılan incelemelerin ardından Boyacı'nın baldızına ait olduğu düşünülen bir cansız beden daha ulaşıldı.

muge-anlifgfg.jpg

CESEDİ GÖMDÜĞÜ YERİ GÖSTERDİ

Şüpheli, Zeynel Boyacı, yer göstermesi için Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından cesedin gömüldüğü Aksu ilçesi Kundu Mahallesi Sahil Caddesi'ndeki boş araziye götürüldü. Şüphelinin gösterdiği yerde yapılan aramada bir cesede ulaşıldı.

26 YAŞINDAKİ BİR KADINA AİT BİR CESET DAHA BULUNDU

Antalya'da cinayete kurban giden Ali Diken'in cesedinin bulunduğu alanda yapılan ikinci aramada battaniyeye sarılı 26 yaşındaki kadın cesedine ulaşıldı. Cesedin, ailesi tarafından 15 Ağustos 2023 günü hakkında kayıp müracaatı bulunulan cinayet şüphelisinin baldızına ait olabileceği ifade edildi. Ceset savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi yapmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

anlig.jpg

İNCELEME BAŞLATILDI

Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden olayla ilgili yapılan açıklamada, "15 Ağustos 2023 günü hakkında Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğümüze kayıp müracaatında bulunulan Z.E.A. ve 21 Aralık 2023 günü hakkında kayıp müracaatı bulunan A.D. isimli şahıslar ile ilgili yapılanan çalışmalarda; Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, şüpheli Zeynel Boyacı İstanbul ilinde yakalanıp gözaltına alınarak ilimize getirildi. Bugün Aksu ilçesi sınırları içinde yapılan yer gösterme ve kazı çalışmaları sonucunda kayıp A.D. ve şüpheli Zeynel Boyacı'nın baldızı Z.E.A.'ya ait olabileceği değerlendirilen cesetler bulundu. Emniyet müdürlüğümüz birimlerince olay hakkında çalışmalar devam etmektedir" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN