Müge Anlı'ya katılan Sinan Sardoğan 'çocuğa istismardan' cezaevine gönderildi: O anlar kamerada

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kayıp Arife Gökçe isimli kadının aranması ile ilgili katılan ve hakkında çok sayıda taciz suçlaması bulunan Sinan Sardoğan "çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir işlenen kayıp Arife Gökçe olayıyla ilgili şüpheli olarak görülen Sinan Sardoğan "çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklandı.

İSTANBUL'DA KÜÇÜK ÇOCUĞU TACİZ ETTİ

Avcılar’da 2018 yılında meydana gelen olayda A.A. isimli çocuk cinsel istismara uğramıştı. Olaya ilişkin şüphelinin aranmasına devam edilirken, eşkal bilgileri ile birebir uyuşması ve yaptırılan teşhis sonucunda aynı şahıs olduğunun anlaşılması üzerine Sinan Sardoğan 6 Ocak günü yakalanarak gözaltına alınmıştı.
Şüpheli Sardoğan emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edilmişti. Sardoğan Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

anlattiklariyla-muge-anli-nin-programina-damga-15544551-1605-o.jpg

OLAYIN GEÇMİŞİ

Tokat’ın Almus İlçesi Ataköy'ünde 20 günü aşkın süredir kayıp olan 5 çocuk ve 12 torun sahibi Arife Gökçe ile ilgili henüz bir iz bulunamadı. Şüpheli kayıpla ilgili gözler Gökçe'nin köylüsü Sinan Sardoğan'a çevrilmiş durumdaydı. Sinan Sardoğan'ın, yaşlı kadına cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıkmıştı.

Ayrıca televizyon programına katılan Sinan Sardoğan ile ilgili iğrenç iddialar ortalığı karıştırmıştı. İddiaya göre, köyde Sinan'ın tacizine uğramayan kadın kalmadı. Hedef aldığı kadınlar ise genellikle 50 yaş üstü yaşlı kadınlardı.

Yaşanan olaylara sosyal medyada "Sapık Sinan" etiketiyle tepki yağmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN