İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan tepki: Akıl alır gibi değil

İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan tepki: Akıl alır gibi değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu önüne kurulan İBB'nin mobil aracının, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü talimatıyla kaldırılmak istendiğini açıkladı. Ongun "Derdiniz üzüm mü yemek, bağcıyı mı dövmek?" diye sordu.

İstanbul'da Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu'nda öğrenciler, yurt çevresindeki bıçaklı saldırıları ve yemek fiyatlarını gerekçe göstererek eylem yaptı.

Eylem yapılan yurdun önüne İBB Mobil aracı gönderilmişti. Aracın İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü talimatıyla kaldırılmak istenmesini sosyal medya üzerinden eleştiren İBB Sözcüsü Murat Ongun, "Derdiniz üzüm mü yemek, bağcıyı mı dövmek? Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu önüne öğrenci kardeşlerimiz için kurduğumuz ücretsiz internet ağı sağlayan mobil aracımız İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü talimatıyla kaldırılmak isteniyor. Akıl alır gibi değil" dedi.

Ongun daha sonra attığı tweet de, İBB tarafından yurt öğrencileri için sağlanan internet hizmetinin devam edeceğini belirterek, "Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu’ndaki öğrenci kardeşlerimize sağladığımız ücretsiz internet hizmetimiz devam edecek. İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü müdahil oldu. Gençlere iyi bir barınma ve çalışma olanağı sağlamak hepimizin ortak görevi, ilgililere teşekkürler" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN