Necmettin Kesgin'e müstehcenlikten ceza

Necmettin Kesgin'e müstehcenlikten ceza

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ı 'sahte senet'le suçlayan Necmettin Kesgin'e 'müstehcenlik' suçlamasıyla verilen üç yıllık ceza istinaf mahkemesinde onandı. Kesgin'in avukatının istinaf talebi mahkeme heyeti tarafından esastan reddedildi.

31 Mart yerel seçimleri boyunca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı 'sahte senet'le suçlayarak karalama kampanyası yürüten Necmettin Kesgin'e çocukların pornografi aracı olarak kullanıldığı yayınlar bulundurmak nedeniyle 'müstehcenlik' suçlamasıyla verilen üç yıllık ceza istinaf mahkemesinde onandı.

tutanak.jpg

MAHKEME: ATILI EYLEM SANIK TARAFINDAN İŞLENDİ

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 6. Ceza İdaresi tarafından verilen kararda şu ifadelere yer verildi:

"Vicdani kanının oluştuğu, duruşma sürecini yansıtan tutanaklar, belgeler ve gerekçe içeriğine göre yapılan incelemede, atılı eylemin sanık tarafından işlendiği ve doğru olarak nitelendirildiği, kanun da öngörülen suç tipine uyduğu..."

İSTİNAF TALEBİNE ESASTAN RET

Mahkeme ayrıca sanık müdafiinin istinaf taleplerinin esastan reddine karar verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN