Mansur Yavaş'ı sahte senetle suçlayan Necmettin Kesgin tutuklandı

Mansur Yavaş'ı sahte senetle suçlayan Necmettin Kesgin tutuklandı

Seçim sürecinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sahte senetle suçlayarak karalama kampanyası yapan ve daha önceden de resmi evrakta sahtecilik suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan Necmettin Kesgin yakalanarak cezaevine kondu.

31 Mart yerel seçimleri boyunca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı 'sahte senet'le suçlayarak karalama kampanyası yürüten ve resmi belgede sahtecilik, şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından kesinleşmiş 6 yıl 6 ay hapis cezası alan Necmettin Kesgin Ankara’da yakalanarak cezaevine gönderildi.

Daha önceden de sahte ÖSYM belgesi düzenlemek suretiyle resmi evrakta sahtecilik suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan Kesgin’in, müstehcen çocuk görüntüsü bulundurmaktan aldığı 3 yıl cezanın da kesinleşmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN