Edirne'de nehirde erkek cesedi bulundu

Edirne'de nehirde erkek cesedi bulundu

Edirne’de Meriç Nehri’nde bir erkeğe ait ceset bulundu. AFAD ekipleri tarafından sudan çıkarılan ceset, otopsi yapılmak üzere Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay, Meriç Nehri’nin Karaağaç Mahallesi Kum Ocağı mevkisinde meydana geldi. Nehirde ceset görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

AFAD EKİPLERİ SUDAN ÇIKARDI

AFAD ekiplerinin çalışması sonucu sudan çıkarılan cesedin bir erkeğe ait olduğu belirlendi. Savcı ve jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından ceset, otopsi yapılmak üzere Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

nehirde-erkekc-esedi-2.jpg

KİMLİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Cesedin kimliğinin belirlenmesine yönelik çalışma sürerken, düzensiz göçmene ait olabileceği değerlendiriliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN