Nisan ayı promosyonu açıklandı! Garanti Bankası promosyonu güncelledi... Emekli maaşları değişti promosyonlar arttı!

Nisan ayı promosyonu açıklandı! Garanti Bankası promosyonu güncelledi... Emekli maaşları değişti promosyonlar arttı!

Emekli vatandaşların gündeminden düşmek bilmeyen promosyon ödemelerine dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Nisan ayının gelmesiyle birlikte açıklamalar yapan bankalar tek tek promosyon ödemelerini güncellemeye başladı. Nisan ayı güncel promosyonlarını açıklayan bankalardan birisi de Garanti Bankası oldu. Emekliler tarafından merak konusu olan güncel emekli promosyonları ise şu şekilde...

GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ AÇIKLANDI!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte emekli vatandaşların tekrardan gündeminde yer alan promosyon ödemeleri nisan ayı ile birlikte yeniden güncellendi. Emekli vatandaşlar tarafından merak edilen promosyon ödemeleri kısa bir süre önce açıklandı.

Nisan ayına girilmesiyle birlikte tek tek promosyonları güncelleyen bankalar arasında Garanti BBVA'da yer aldı. Emekli promosyon ödemeleri arasındaki rekabetin artmasıyla birlikte promosyonlar üst üste güncellenmeye devam ediyor. Maaş aralığına göre verilen promosyon ödemeleri emekli vatandaşlar tarafından yakın takibe alındı.

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonu almak isteyen emekliler ise bankanın resmi kanalları üzerinden maaş taşıma işlemi yaparak promosyon başvurusunda bulunabilir. Emekli promosyonu için gerekli olan ayrıntılar Garanti BBVA resmi internet sayfası üzerinden rahatlıkla ulaşabiliyor.

banka-emekli-promosyonu-ne-kadar-en-uflk.jpg

GARANTİ BANKASI NİSAN AYI PROMOSYON ÖDEMESİ!

Garanti Bankası tarafından maaş aralığına göre verilen emekli promosyon ödemeleri güncellendi. Güncel emekli promosyonları ise şu şekilde;

  • Maaş aralığı 3.500 TL arasında olan emekli vatandaşlara 4.500 TL promosyon ödemesi yapılacak.
  • Maaş aralığı 3.500 TL – 7.500 TL arasında olan emekli vatandaşlara 5.250 TL promosyon ödemesi yapılacak.
  • Maaş aralığı 7.500 TL – 10.000 TL arasında olan emekli vatandaşlara 6.750 TL promosyon ödemesi yapılacak.
  • Maaş aralığı 10.000 TL olan emekli vatandaşlara 7.500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

promosyon-kampanyalari-ile-banka-10-cm4d-cover.jpg

GARANTİ BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Garanti Bankası tarafından verilen emekli promosyonlarından faydalanabilmek için belirli şartların sağlanması gerekir. Öncelikle en yakın Garanti Bankası şubesine müracaat ederek veya internet bankacılığı üzerinden maaşınızı Garanti Bankası'na taşımanız gerekir.

Maaş taşıma işleminden sonra 3 yıl boyunca Garanti Bankası'ndan maaş alacağınıza dair taahhüt imzalamanız gerekir. Bu işlemlerin ardından promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN