Numan Kurtulmuş'tan HEDEP'e ziyaret

Numan Kurtulmuş'tan HEDEP'e ziyaret

Meclis Başkanı Kurtulmuş, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Meclis Grubu'nu ziyaret etti. Görüşmeye dair açıklama yapan HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Verimli, güzel bir görüşme oldu" dedi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ı Meclis'te ziyaret etti.

Yaklaşık yarım saatlik basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmenin ardından açıklama yapan Kurtulmuş, görüşmenin içeriğine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

KURTULMUŞ'TAN AÇIKLAMA

"Önümüzdeki haftadan itibaren Meclis'in en önemli fonksiyonlarından birisi olan bütçe görüşmeleri başlayacak. Nihayetinde bu ziyaret iade-i ziyarettir. Yeni dönemin hayırlı olması için temenni ve dileklerimizi ilettik. Tuncer Bey'in Eş Genel Başkanı seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ifade ettim"

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan da, "Verimli güzel bir görüşme oldu. Önümüzdeki dönem Meclis'in daha hoşgörülü daha diyalog içerisinde olacağı bir süreç olmasını biz de talep ediyoruz". dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN