O ilde gökyüzü kızıla büründü! Görenler cep telefonuna sarıldı

O ilde gökyüzü kızıla büründü! Görenler cep telefonuna sarıldı

Diyarbakır'da gökyüzü adeta kızıla büründü! Gökyüzünü görenler cep telefonuna sarılarak fotoğrafını çekti! Ortaya eşsiz görüntüler çıktı...

Diyarbakır'da sabahın ilk saatlerinde yaşanan muazzam gün doğumu, kent sakinlerini adeta büyüleyen bir kartpostallık manzara oluşturdu. Turuncu, sarı ve kırmızının harmonisiyle boyanan gökyüzü, cep telefonu kameraları aracılığıyla birçok kişi tarafından ölümsüzleştirildi.

kizil-gokyuzu-2.png

Doğanın renk cümbüşü, bulutları kızıla boyayarak Diyarbakır'ın farklı noktalarında unutulmaz anların yaşanmasına sebep oldu.

KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

kizil-gokyuzu-1.png​​​​​​​

Gökyüzünün renklerle dansı, kentin atmosferini değiştirirken, insanları durup kendilerini bu büyüleyici manzaraya baktırarak adeta bir resmin içine çekti. Güneşin ışıklarıyla sarılan bulutlar, Diyarbakır'ın her köşesine görsel bir şölen sunarak izleyenleri mest etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN