O ilimizde toprağın altından resmen altın fışkırıyor! Devlet acele kamulaştırma kararı aldı

O ilimizde toprağın altından resmen altın fışkırıyor! Devlet acele kamulaştırma kararı aldı

Türkiye'nin taşı toprağı altın diye boşuna dememişler. O şehir resmen altın cenneti çıktı. Devletten acil karar geldi. Hemen kamulaştırılsın…

Türkiye birçok farklı şehri ile birçok farklı zenginliği bünyesinde barındırıyor. 81 ilde farklı güzellikler bulunurken Türkiye'nin o şehri altın cennete çıktı. Toprağa kazmayı vuran altına denk geliyor. Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Kararı olarak yayınlanan açıklama doğrultusunda acil kamulaştırma kararı alındı.

TÜRKİYE'NİN ALTIN ŞEHRİ OLDU

Niğdeli vatandaşları sevinçten havalara uçuran haber Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile duyuruldu. Niğde'de Gümüşler köyünde yer alan altın ve gümüş madeni için acil kamulaştırılma kararı verildi.

nigde-gumusler-koyu.jpg

Niğde ili sınırları içerisinde yer alan “S:201901076” numaralı IV. grup maden (altın+gümüş) işletme ruhsatlı sahada, ruhsata konu olan madenlerdeki üretim için duyulan ekle listedeki taşınmazların Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılması kararına varıldı. 2942 sayılı kamulaştırma kanununun 27 maddesi gereğince alanın acil kamulaştırılması kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN