Otobüs sayısız kaza atlatınca yolcular telefonlara sarıldı! Ortaya çıkan gerçek şoke etti

Otobüs sayısız kaza atlatınca yolcular telefonlara sarıldı! Ortaya çıkan gerçek şoke etti

Antalya Otogarı'ndan Şırnak'a gitmek üzere yola çıkan bir otobüs, art arda kaza atlatınca yolcular telefonlarına sarıldı. Yolcuların polise haber vermesi üzerine durdurulan otobüs şoförünün 0,53 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Yolcuların uyanıklığı ve ihbarı üzerine büyük bir facia önlenmiş oldu.

Antalya'dan yola çıkan otobüs yolcuları, aracın tehlikeli bie şkilde kullanıldığını ve şoförün alkollü olabileceğini fark etti. Emniyet güçlerine haber veren yolcular, otobüsün durdurulmasıyla rahat bir nefes aldı.

Manavgat Otogarı'nda durdurulan otobüsün şoförü Hüseyin A.'ya alkolmetre testi uygulandı. Test sonucuna göre şoför 0,53 promil alkollü çıktı.

Şoförün alkollü olduğunu öğrenen yolcular isyan etti. Antalya'dan beri otobüsün durup kalktığını ve sayısız kaza atlattıklarını anlatan yolcular sürücünün cezalandırılmasını istedi.

Daha öncede alkollü araç kullanmaktan ceza alan Hüseyin A'ya 8 bin 765 tl para cezası kesildi ve sürücü belgesine 2 yıl süreyle el konuldu. Yolcuların uyanıklığı ve ihbarı üzerine büyük bir facia önlenmiş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN