Otobüs şoförüne silahlı saldırı: Son durağa kadar takip etti

Ümraniye'de otobüs şoförü, Kadıköy'de bir yolcu ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Aynı yöne giden başka bir otobüsle şoförü takip eden Doğan Can isimli yolcu, son durağa gelince otobüs şoförüne 6 el ateş etti. Kurşunların isabet ettiği şoför üç ayrı yerinden yaralanırken saldırgan ise olay yerinden kaçtı

Kadıköy-Ümraniye hattında sefer yapan otobüs şoförü Emircan Gülce, Ümraniye'ye bağlı Adem Yavuz Mahallesi'nde saat 18.30 sıralarında dehşeti yaşadı. İddiaya göre; otobüs şoförü ile Doğan Can isimli yolcu bilinmeyen bir nedenle Kadıköy'de tartıştı.

9181314.jpg

OTOBÜS ŞOFÖRÜNE 6 EL ATEŞ ETTİ

Emircan Gülce'ye sinirlenen Doğan Can, aynı yöne giden başka bir otobüse binerek şoförü takip etti. Son durağa geldiklerinde aracın durmasını fırsat bilen saldırgan otobüsten inerek Emircan Gülce'ye kurşun yağdırdı. Otobüs şoförüne 6 el ateş eden saldırgan olay yerinden kaçtı.

9181315.jpg

ÜÇ AYRI YERİNDEN YARALANDI

Kurşunların isabet ettiği Gülce, kasığından, kalçasından ve dizlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı şoförü Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

9181316.jpg

Polis ekipleri ise kaçan şüpheli için detaylı inceleme başlattı.

9181317.jpg

'EVİNE GİDİP SİLAH ALMIŞ'

Mustafa Gül isimli bir vatandaş olayı, "Bu arkadaşlar Kadıköy’de tartışmışlar önce, şahıs öndeki araçla buraya gelmiş. Evine gidip silah almış ve şoförün üzerine ateş ederek şoför arkadaşı yaralamış. 3 mermi alarak yaralanmış. Üç mermiden, bir tanesini dizinden, bir tanesi kalçadan ve bir tanesi de kasığına gelmiş. Buradaki vatandaşlar tarafından müdahale edilmiş." sözleriyle anlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN