Özel: Hapis yatsam Özgür Çelik'le yatarım

Özel: Hapis yatsam Özgür Çelik'le yatarım

CHP lideri Özel, Tuzla’da ⁠İBB Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezi Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Özel, "Benim İstanbul'daki vekilim sandıkta seçilen Özgür Çelik'tir. Hizmet yapsam Özgür Çelik'le açarım, hapis yatsam Özgür Çelik'le yatarım" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tuzla'da İBB Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezi toplu açılış töreninde konuştu. CHP'li belediyelerin kreş sayısını 762'ye çıkardıklarını söyleyen Özel, hedeflerinin yüzde 80'nini gerçekleştirdiklerini belirtti. Mahkeme kararıyla görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’e desteğini sürdüren Özel, "CHP'nin genel başkanı olarak buradayım. Darbe dönemlerinde bile olmayan CHP'yi savunmaya devam edenler adına sizi selamlıyorum. Ben CHP genel başkanlığı koltuğunda oturuyorum. Benim İstanbul'daki vekilim sandıkta seçilen Özgür Çelik'tir. Hizmet yapsam Özgür Çelik'le açarım, hapis yatsam Özgür Çelik'le yatarım." ifadelerini kullandı.

Özel'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

"KREŞ YAPMAMAK SİYASİ BİR TERCİH"

"CHP'li belediyelerin kreş sayısını 762'ye çıkardık. Hedefimiz 1000 kreş. Yine CHP'li belediyelerin öğrenci yurdu sayısını 77'ye çıkardık. Hedefimiz 100 yurt. Hedeflerimizin yüzde 80'ine yakınını gerçekleştirdik. Kreş yapmamak siyasi bir tercih. Parası olanınki gider olmayanın çocuğu mağdur kalır. O sırada cemaatler devreye girer. Çocuğu yurda alır. Çocuk ve ailesi bu tarikata borçlu kalır.

"HER ZAMAN DEDİĞİMİZİ YAPARIZ"

Bizi dinleyen herkese söylüyorum. ‘Silkeleyin’ dediği belediye başkanlarından biri burada. ‘Sıra bana mı gelecek?’ diyen belediye başkanları burada. Kendi bebeği daha doğmamış ama Tuzla’nın suyunu düşünen belediye başkanlarım var benim. Tuzla’da arıtması olmayan okul kaldıysa Tuzlalılardan biri söylesin. Biz buyuz. Özümüz bir sözümüz bir, her zaman dediğimizi yaparız.

"HAPİS YATSAM ÖZGÜR ÇELİK'LE YATARIM"

CHP'nin genel başkanı olarak buradayım. Darbe dönemlerinde bile olmayan CHP'yi savunmaya devam edenler adına sizi selamlıyorum. Ben CHP genel başkanlığı koltuğunda oturuyorum. Benim İstanbul'daki vekilim sandıkta seçilen Özgür Çelik'tir. Hizmet yapsam Özgür Çelik'le açarım, hapis yatsam Özgür Çelik'le yatarım."

YORUMLAR (5)
5 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN