Özel'den İstanbul'un fethi mesajı: Fatih'in ve Atatürk’ün emanetine sahip çıkmayı sürdüreceğiz

Özel'den İstanbul'un fethi mesajı: Fatih'in ve Atatürk’ün emanetine sahip çıkmayı sürdüreceğiz

CHP lideri Özel, sosyal medya hesabından İstanbul'un Fethi'nin 571'inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Dünyanın en güzel kentlerinden birisi olan İstanbul'u geliştirmek ve ona hak ettiği saygınlığı kazandırmak her birimizin görevi. İstanbul'un fethinin 571'inci yılını kutluyorum. Fatih'in ve Atatürk’ün emanetine sahip çıkmayı sürdüreceğiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'un fethinin 571'inci yıl dönümü dolayısıyla resmi X hesabından paylaşım yaptı. Özel'in paylaşımı şöyle:

"Dünyanın en güzel kentlerinden birisi olan İstanbul'u geliştirmek ve ona hak ettiği saygınlığı kazandırmak her birimizin görevi. İstanbul'un fethinin 571'inci yılını kutluyorum. Fatih'in ve Atatürk’ün emanetine sahip çıkmayı sürdüreceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN