Özgür Özel, Brüksel ve Berlin’e gidiyor

Özgür Özel, Brüksel ve Berlin’e gidiyor

CHP Lideri Özel, Avrupa Sosyalist Partisi’nin davetiyle Brüksel’de AB liderleri hazırlık toplantısına katılacak, ardından Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek SPD kongresinde konuşma yapacak. Avrupa temasları kapsamında Brüksel ve Berlin’de üst düzey görüşmeler gerçekleştirecek olan Özel, 29 Haziran’da yurda dönecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa’daki temaslarını yoğunlaştırıyor. Avrupa Sosyalist Partisi’nin (PES) davetiyle Avrupa Birliği (AB) Konseyi Zirvesi öncesi düzenlenecek hazırlık toplantısına katılmak üzere Özel, yarın Belçika'nın başkenti Brüksel’e gidecek. Toplantıda Avrupalı liderlere hitap etmesi beklenen Özel’in, Brüksel’de ayrıca bir dizi diplomatik görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

CHP lideri, Brüksel programının ardından 27 Haziran Cuma günü Almanya'nın başkenti Berlin’e geçerek, Almanya Sosyal Demokrat Partisi'nin (SPD) kongresine katılacak. Kongrenin ikinci gününde delegelere hitap edecek olan Özel’in, Berlin’de de çok sayıda ikili temasta bulunması planlanıyor. Özgür Özel’in 29 Haziran Pazar günü Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN