Patlamada kızıyla can veren babanın, kardeşinin nişanı için İstanbul'a geldiği ortaya çıktı

Patlamada kızıyla can veren babanın, kardeşinin nişanı için İstanbul'a geldiği ortaya çıktı

Dün İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısında, 9 yaşındaki kızı Ecrin ile hayatını kaybeden Yusuf Meydan'ın, kardeşinin nişanına katılmak için Adana'dan İstanbul'a geldiği, 5 yaşındaki kızını da memleketindeki yakınlarına bıraktığı ortaya çıktı.

Taksim İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 34 yaşındaki Yusuf Meydan ile 9 yaşındaki kızı Ecrin'in, Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi'ndeki evine taziye çadırı kuruldu.

Meydan'ın, patlamada yaralanan eşi Mevlüdiye Meydan'ın ise tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

1-010.jpg

KÜÇÜK KIZLARINI ADANA'DA BIRAKMIŞLAR

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanı Yusuf Meydan'ın, kardeşi Uğur Meydan'ın 12 Kasım'daki nişanı için kendisiyle aynı kurumda çalışan eşi Mevlüdiye ve kızı Ecrin'le İstanbul'a geldiği, ailenin 5 yaşındaki kızları Derin'i ise Adana'da yakınlarına bıraktığı belirtildi.

Nişanın ardından hava yoluyla Adana'ya dönmeyi planlayan ailenin, yolculuk öncesi İstiklal Caddesi'nde gezerken patlamanın meydana geldiği ifade edildi.

1-011.jpg

'TERÖRE LANET ETMEKTEN BAŞKA NE DENİR, LANET OLSUN'

Yusuf Meydan'ın kuzeni Talip Ünal, babası 2 yıl önce vefat eden kuzeninin, kardeşinin nişanına katılmak için İstanbul'da bulunduğunu belirterek "Nişanı taktıktan sonra pazar günü döneceklerdi. Dönmeden önce Taksim'i gezmek istemişler. Gittikleri anda bu olay oldu. Yaralanan eşi de tedavisinin ardından taburcu edildi, kente geliyor. Teröre lanet etmekten başka ne denilebilir, lanet olsun. Böyle bir acıyı Allah kimsenin başına vermesin. Yusuf ile çocukluğumuz bir arada geçti, kardeşimdi benim. Şu an yaşananlar bir hayal gibi geliyor." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN