Patlamada kardeşini kaybetti: Teröre lanet olsun

Patlamada kardeşini kaybetti: Teröre lanet olsun

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden 6 kişiden Adem Topkara ve Mukaddes Elif Topkara çiftinin ardında 2 yaşındaki kızları Eliz İlay kaldı. Adem Topkara'nın ablası Şaduman Topkara 'ateş düştüğü' yeri yakıyor diyerek 'Teröre lanet olsun' ifadelerini kullandı.

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 81 kişi yaralandı, yaralananlardan 50 kişi tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu oldu. Patlamada hayatını kaybedenlerin acısı ise ailelerinin yüreğini yaktı.

Patlama sırasında caddeden geçen Adem Topkara ile eşi Mukaddes Elif Topkara söz konusu patlamada hayatını kaybetti. Çift arkalarında 2 yaşındaki kızları Eliz İlay'ı bırakırken yürek yakan olayla ilgili Adem Topkara'nın ablası da acısını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

0x0-1668403142536.jpg

Adem Topkara'nın ablası Şaduman Topkara yaptığı paylaşımda teröre lanet okurken, şu ifadeleri kaydetti:

"Kardeşim Adem Topkara ve eşi M Elif Topkara’yı bu iki güzel insanı bugun taksimde meydana gelen patlamada kaybettik. Teröre lanet olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden ve ateş sadece düştüğü yeri yakıyor"

Adem Topkara ve Mukaddes Elif Topkara çiftinin Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde ikamet ettikleri, hafta sonu gezisi için İstiklal Caddesi'ne geldikleri öğrenildi.

Terör saldırısında hayatlarını kaybeden Topkara çiftinin ikamet ettikleri Sarıyer'e bağlı Ayazağa Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip toprağa verileceği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN