Vali Yerlikaya'dan bombalı saldırıda yaralanan vatandaşların durumuna ilişkin yeni açıklama

Vali Yerlikaya'dan bombalı saldırıda yaralanan vatandaşların durumuna ilişkin yeni açıklama

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, dün Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısına ilişkin yaralı vatandaşları hastanede ziyaret etti. Yerlikaya, yaralıların son durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaparak, bombalı saldıra da yaralanan 57 kişinin taburcu edildiğini, 24 kişinin ise hastanede tedavisinin devam ettiğini açıkladı.

Vali Yerlikaya, İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen terör eyleminde yaralanan vatandaşların durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"İstiklal Caddesi'ndeki patlama nedeniyle hastanede tedavi gören 57 yaralımız taburcu oldu. 18 hastamız serviste, 6 hastamız yoğun bakımda tedavi görüyor. 2 hastamızın durumu ciddiyetini koruyor. Yaralılarımızın bir an önce sağlığına kavuşmaları için dua ediyoruz."

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan İstiklal Caddesi'nde bir paketin patlaması sonucu meydana gelen terör saldırısında, 3 aileden 6 kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır 81 vatandaş ise yaralanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN